طريقة عمل انواع من الكفته


موقع عشاق الطبخ يقدم لكم شهيوة من شهيوات عيد الأضحى:
طريقة عمل انواع الكفتة

المقادير

نصف كيلو لحمه مفرومه
بصله مفرومه ناعم جدااااااااا
ملح فلفل بهارات
فصين ثوم مفروم
3 معلق كبيره بقسماط
قطعه فحم
قطعه صغيره من الليه حسب الرغبه

التحضير


فرمى كل القادير السابقه جيدا 
احضرى قطعه الفحم وولعيها على النار 
ضعى المقادير فى علبه لها غطاء محكم الغلق 
اعملى حفره وسط اللحمه وضعى قطعه صغيره من السمن وضعى فوقها الفحمه وهى والعه وغطى بسرعه 
اتركيها ساعه ثم سيخيها ممكن تشويها وممكن تمررى فيها سيخ وتنزعيه 

الطبخ



رصيها فى صينيه ودخليها الفرن 
ممكن تعمليها بنفس الطريقه من غير الفحمه 
كوريها واغمسيها فى بيض ولبن ثم بقسماط وحمريها فى الزيت واعملى صلصه بالثوم مفروم وضعيها فيها 
وستحصلين على داود باشا  ومن الممكن ايضا ان تحضرى بيض مسلوق وتلفيه بالكفته  ثم تحمريه وممكن ايضا تعمليه بانيه بالبيض واللبن والبقسماط 

ملاحظات



اعملى بجانبها بطاطس محمره وصلطه طحينه  او صوص التارتار او مكرونه اسباجتى وسلطه 
شاركه على جوجل بلس

عن jecuisine souad

    تعليقات بلوجر
    تعليقات فيسبوك

0 تعليق:

إرسال تعليق